Pastelfarver, genbrugsfund og Stine Goya

 

Jeg har lavet et væddemål med min mand vedrørende mit enorme sukkerindtag! Hvis jeg ikke spiser kager, slik, sodavand, chokolade og andre ting med sukker – med undtagelse af frugtsukker, i 66 dage. Vinder jeg væddemålet, så får jeg den Stine Goya kjole, “Ivana dress i Jasmine gold“, som jeg ønsker mig til vores kommende kobberbryllupsfest.
Jeg er allerede snart ved at være halvvejs og jeg må indrømme, at min hud virkelig har haft godt af en pause fra sukkeret. Forhåbentlig ryger der også nogle kilo på sidebenene! 😉

Hele huset er snart dækket med papirsblomster (for slet ikke at nævne tørrede blomster!), men man kan jo lave så mange forskellige varianter. Min nyeste er en lilla og en blå hortensia, som jeg endelig er blevet tilfreds med. Desuden har jeg fået lavet flere protea’er, men dem er jeg nu stadig ikke helt tilfreds med. Jeg nyder heldigvis udfordringen og det skal nok lykkes.

Jeg har virkelig gjort nogle gode genbrugsfund her på det sidste, selvom jeg egentlig har indkøbsstop… Men jeg kan bare ikke modstå et godt fund! Det bedste fund er to grønne meget medtagne safariestole designet af Karin Mobring for ikea i 70’erne. Jeg har slebet den grønne farve af, da de var malet alt for dårligt ovenpå en oprindeligt rød stol. Læderremmene har lagt i olie og fået læderfedt, stoffet er vasket og fået en gang rodalon. Jeg elsker, når man kan redde en ting og give den et nyt liv. Den ene af stolene er flyttet ind hos min lillesøster og den anden bor indtilvidere herhjemme.

Det er selvfølgelig også lidt svært ikke at blive fristet til at købe lidt hos 1×1 Textil & Design – særligt Lars Rank koppen med teksten “Jeg er ikke keramik typen”. Jeg smiler hver gang, jeg ser på den – særligt fordi den selvfølgelig er omringet af keramik.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.